Arnes na poti

Arnes na poti

Arnes se v letu 2018 odpravlja na pot po Sloveniji, da bi storitve Akademske in raziskovalne mreže Slovenije približal tistim, ki jih še ne poznajo.

V ponedeljek, 14. maja 2018, ob 14.30, boste delo Arnesa spoznali na četrtem dogodku Arnes na poti, ki bo potekal v Tehnološkem parku 18, Ljubljana, stavba B, predavalnica v pritličju.

V ponedeljek, 21. maja 2018, prav tako ob 14.30, boste sodelavce Arnesa srečali na petem dogodku, ki bo potekal na I. osnovni šoli Celje, Vrunčeva ulica 13, Celje.

Sodelavci Arnesa vam bodo predstavili infrastrukturo, tehnologije in spletne aplikacije za izobraževalno, raziskovalno in kulturno sfero. Te povezujejo znanje 250.000 uporabnikov, tudi v sklopu Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Vstopite v digitalno dobo

Poudarek bo na predstavitvi enostavnih, brezplačnih in varnih spletnih aplikacij tistim, ki Arnesovih storitev še ne poznajo.

Na sproščeno druženje s strokovnjaki z Arnesa vabimo tudi računalnikarje in informatike. Prosimo vas, da udeležbo na dogodku predlagate vsem sodelavcem, ki bi jim spletne aplikacije in storitve olajšale pedagoško ali strokovno delo.

Druženje bo trajalo dve šolski uri. Sodelavci Arnesa vam bodo na voljo tudi za pojasnila in vprašanja glede uporabe spletnih aplikacij.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Če imate težave s prijavo, pišite na podpora@sio.si.

Razpored dogodka Arnes na poti:

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Termini:

Objavil/-a:
Ocena:
1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic (No Ratings Yet)
Loading...