Mreža znanja 2017

Mreža znanja je Arnesova jesenska konferenca, katere program je namenjen informatikom in računalnikarjem s področij izobraževanja, raziskovanja in kulture. Pokriva predvsem sistemske vidike uporabe novih tehnologij kot tudi predstavitve dobrih praks.

Na konferenco Mreža znanja 2017 vabimo predvsem informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, srednjih in osnovnih šol, šolskih centrov ter kulturnih organizacij.

Na dogodek, ki bo v sredo in četrtek, 22. in 23. novembra 2017, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, se boste lahko prijavili prek spletnega obrazca.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Število mest je omejeno, zato priporočamo čim prejšnjo prijavo. Dogodek si boste lahko ogledali tudi v prenosu v živo.

Mreža znanja je prav tako odlična priložnost za druženje in izmenjavo informacij z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci Arnesa, ki jim lahko predstavite vaše poglede in predloge rešitev uporabe modernih informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Povezava in več podatkov s programom.

Prijava na predavanja in delavnice

Bodite družabni!
    Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja